Meny Stäng

Rådgivning

Ibland kan man känna sig lite fast i gamla tankar och hjulspår, inte minst när det gäller trädgården.
En rådgivning ser alltid olika ut. Här utgår vi helt från era frågeställningar. Det kanske är en rabatt som aldrig riktigt fungerar, ett hörn av trädgården där det liksom aldrig blir riktigt klart, eller kanske handlar det om att anlägga en köksträdgård.

När jag kommer ut till er trädgård går vi först tillsammans runt och tittar, då får jag en känsla för platsen och under tiden som vi pratar brukar jag få en uppfattning om er stil och era önskemål.
Därpå pratar vi mer specifikt om det område ni vill ha hjälp med. Jag kommer löpande med förslag på förändringar/förbättringar och olika växtval, så ha papper och penna med er!

Lilla Coachingpaketet:
Här ingår besök med rådgivning, liten ej skalenlig skiss över ytan med de förslag vi pratat om under besöket samt en växtlista med lämpliga växter.
Pris: 3.300:- inkl moms *

Stora Coachingpaketet:
Besök med rådgivning, skalenlig illustrationsplan över ytan med de förslag vi pratat om under besöket samt en växtlista med lämpliga växter.
Pris: 10.500:- inkl moms *

Besök på löpande tid:
Det är inte alltid man vet hur lång tid man behöver för en rådgivning eller hur långt man väljer att gå, från enkel skiss till tydlig illustrationsplan.
Då kan det vara bäst att boka ett besök på löpande tid.
Ibland räcker det med att få ett par andra ögon som tittar på ytan för att komma till rätta med vad som behöver göras, och i sådana fall räcker det kanske med en timmes rådgivning.
Pris: 1.200:- /tim inkl moms *

*Framkörningsavgift kan tillkomma om besöket sker utanför Landskrona kommun