Meny Stäng

Rådgivning

Ibland kan man känna sig lite fast i gamla tankar och hjulspår, inte minst när det gäller trädgården. Efter ett rådgivningsbesök kommer du känna dig rustad att förändra din trädgård till en plats som är perfekt för just dig.

En rådgivning ser alltid olika ut. Här utgår vi helt från dina frågeställningar. Det kanske är en rabatt som aldrig riktigt fungerar, ett hörn av trädgården där det liksom aldrig blir riktigt klart, eller kanske handlar det om att anlägga en köksträdgård, eller att hitta rätt plats för en kompost.

När jag kommer ut till din trädgård går vi först tillsammans runt och tittar, då får jag en känsla för platsen och under tiden som vi pratar bildar jag mig en uppfattning om din stil och dina önskemål.

Därpå pratar vi mer specifikt om det område du vill ha hjälp med. Jag kommer löpande med förslag på förändringar/förbättringar och olika växtval, så ha papper och penna redo!

Ibland händer det att jag direkt utför vissa arbeten, det kan tex handla om beskärning av en buske eller ett träd, alternativt flytt av någon växt eller utmärkning av en ny rabatt.

Pris för rådgivning är 750:-/ timme inkl moms.*

*Framkörningsavgift kan tillkomma om besöket sker utanför Landskrona kommun

Kontaktuppgifter:
0704-222 869
malin@tradgardsidyll.se