Meny Stäng

Om mig

Hej! Det är jag som är Malin

Jag är Trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner och florist

Så länge jag kan minnas har jag älskat att vara ute i naturen. Titta på växter och djur, plocka blommor och odla ätbart. Det finns ingenting som ger mig samma lugn som en promenad i naturen.

Mitt hjärteämne inom området är definitivt jord.
Ju mer jag lär mig om jord, dess då viktigare blir det att dela med mig av mina kunskaper.
Jorden är så mycket mer än någonting vi går på, odlar i, planterar i. Den är en möjlighet till en ljusare framtid. Jorden har möjlighet att dra ner koldioxid ifrån atmosfären och förvara den där den hör hemma. Enkelt uttryckt kan jorden, med lite hjälp från oss, bromsa och stoppa klimatkrisen.

Efter att ha jobbat som trädgårdsmästare i 12 år, har jag på nära håll fått följa förändringarna i klimatet.
Jag har även lärt mig hur mycket våra privatträdgårdar betyder för natur och klimat, så ju fler som använder sin trädgård som den oas det är för våra pollinerare och andra nyttodjur, dess då bättre!

Det är detta som är utgångspunkten för mig i alla projekt. Hur det går att få till en välmående jord på platsen, och samtidigt fylla alla önskningar och funktioner som trädgården behöver.

Jag erbjuder både rådgivning och designtjänster. Vill du ha ett besök av mig i din trädgård för att titta på dina förutsättningar till en njutbar trädgård?
Hör av dig!

Kontaktuppgifter
0704-222869
malin@tradgardsidyll.se

malin@tradgardsidyll.se

+46 704222869