Meny Stäng

Design

När du bokar ett möte med mig, skickar jag dig en kort lista med frågor att svara på. Jag ber dig också att ta fram en fastighetskarta samt lite bilder på trädgårdar du tycker om. Detta blir utgångspunkten vid mötet. Vi tittar på svaren på frågorna och bilderna du valt, innan vi tar en tur i trädgården.

I trädgården tittar jag främst på läget. Väderstreck, sol, skugga, omkringliggande hus och växtlighet och annat som kan påverka mikroklimatet på platsen. Jag ser ut platser som passar för de olika önskemål du som trädgårdsägare har, i form av sittplatser och byggnationer. Samtidigt markerar jag om det är någonting övrigt att ta hänsyn till och som inte framgår av fastighetskartan.

När första mötet är klart tar jag med mig all information och skapar en funktionsplan. Jag skickar funktionsplanen för påseende till dig och ändrar på planen vid behov. När funktionsplanen är godkänd går vi över till att titta på material och växtval. Även här skickar jag förslag till dig, och när detta är godkänt går jag över till att rita en design.

Pris varierar beoende på storlek på trädgård och uppdrag. Det första mötet är kostnadsfritt och du får en offert efter att jag har varit hos dig, innan jag börjar arbetet med funktionsplanen.

Kontakta mig för mer information

mail: malin@tradgardsidyll.se

Telefon: 0704222869

För att se några av mina tidigare projekt, klicka här.