Trädgårdscoach

Jag hjälper dig hitta det som passar bäst för just dig i just din trädgård. Ett besök av mig som trädgårdscoach kan innehålla allt möjligt. Det är dina behov som styr. Det kan vara ren rådgivning, men det kan också innebära att vi sätter igång direkt med fysiskt trädgårdsarbete. Kanske blir det att vi beskär träd eller buskar, eller flyttar runt växter i rabatter. Kanske blir det att vi direkt börjar skissa på ett förslag till förändring. Det är som sagt dina behov som styr och besöket blir personligt för just dig.

När behöver du en Trädgårdscoach?
Ofta behöver vi en knuff i rätt riktning för att komma på vad det egentligen är vi vill ha ut av vår trädgård. Det finns lika många behov som det finns trädgårdar, och mitt jobb är att hjälpa dig hitta det som känns rätt och passar just dig.

I de fall besöket innebär faktisk trädgårdsskötsel i form av beskärning, grävning rensning osv, har du rätt till RUT-avdrag för tiden. RUT avdraget ligger på 50% av totalsumman. Läs mer om avdrag på Skatteverket.

Priset för Trädgårdscoaching är 1.200:- /tim. Du kan boka mig på löpande tid, eller så kan du boka ett paket.
Lilla Coachingpaketet är 3 tim och kostar 3.300:-
Stora Coachingpaketet är 6 tim och kostar 6.500:-
Alla priser är angivna inkl moms

Har du frågor och vill veta mer om tjänsten? Hör av dig till mig på malin@tradgardsidyll.se så pratar vi vidare om just dina behov.